Bed & Bad(jas)

Bed & Bad(jas)

Twee handen op 1 buik....want als je  's ochtends uit bed komt wacht je badjas op je. En als je 's avond s onder de douche vandaag komt, schiet je even in je badjas, om vervolgens je bedje in te duiken. Ik zou zeggen het bed en de badjas zijn als de pan en de aardappelen, de tafel en de stoelen, de tv en de afstandsbediening, oftewel ze vullen elkaar aan. 

En toch...vreemd genoeg als je ze gaat kopen, moet je ze meestal los van elkaar kopen. Naar een beddenzaak voor beddengoed en een bed. Naar een warenhuis voor handdoeken. En voor een kwalitatief goede badjas moet je zelfs naar een lingeriezaak.

Maar in Noordwijk hebben we daar een oplossing voor gevonden. Bij Nachtkust kun je naast bedden en bedlinnen terecht voor badjassen, badlakens, handdoeken, washandjes en strandlakens. En daarmee is Nachtkust de winkel geworden in Noordwijk die kwalitatief hoogwaardig bed- en bad textiel verkoopt. 

Dus zoek je een mooi strandlaken deze zomer of een leuke badjas? Kom dan gerust ook even bij Nachtkust in de Hoofdstraat in Noordwijk binnen lopen...www.nachtkust.nl
 
De Badjas

De Badjas

Nachtkust heeft voor jou iets leuks! Wij geven een badjas weg aan de winnaar van de volgende prijsvraag: Nachtkust in Noordwijk verkoopt badjassen, maar van welk merk? 
Het juiste merk is op de bovenstaande foto van deze blog zichtbaar. Ja, hij hangt ertussen. Dat is nog niet zo makkelijk he? 

Daarom zullen we deze maand extra tips geven op facebook en in onze blogs. Hou onze Facebookpagina in de gaten! Weet jij welk merk het is? Mail dan je antwoord naar: info@ nachtkust.nl wij kiezen uit de juist ingezonden antwoorden een winnaar. De winnaar krijgt in week 22 bericht hierover. Lees meer...

Waarom slapen goed voor je is

Waarom slapen goed voor je is

Je kent het vast wel…dat gevoel wat je hebt als je te weinig geslapen hebt. Je voelt je wazig, je kunt je niet concentreren, je bent sneller geïrriteerd, althans, dat is hoe ik me voel als ik duidelijk te weinig slaap heb gehad. Toen ik jong was haalde ik nog wel eens een nachtje door: lekker lang uitgaan en als alles dichtging s ochtends vroeg naar de duinen en de zon zien opkomen. Lees meer...

Lentekriebels

Lentekriebels

Het is zover, de lente heeft zich aangekondigd met een aangenaam zonnetje. Heerlijk, hoor ik je denken, maar niet voor iedereen. Er zijn mensen die last hebben van rond stuivende pollen en allergieën.
Vandaag hadden wij een klant in de winkel die al niezend binnenkwam. Ze vertelde dat ze vreselijke last van hooikoorts heeft... Lees meer...