Bedbodems

Latten-, Spiraal- en Schotelbodem

Een goede bedbodem draagt bij tot een goede nachtrust en is dus van groot belang. Afhankelijk van jouw behoefte kies je voor een boxspring, lattenbodem, spiraalbodem of schotelbodem. Wil je meer luxe of heb je nek – en/of rugklachten? Kies dan voor een verstelbare bedbodem.
Lattenbodem

Lattenbodem

Een lattenbodem in combinatie met een matras bied je een perfecte ondersteuning van het lichaam. De lattenbodem verdeelt het gewicht van de persoon gelijkmatig, zodat je in een bed met een lattenbodem comfortabel slaapt. De lattenbodem wordt veelal in een ledikant geplaatst, waarna de matras erop geplaatst wordt.

Spiraalbodem

Een spiraalbodem is een perfecte basis voor je bed. Door de gelijkmatige ondersteuning en luchtdoorlatendheid is een spiraalbodem een goede ondergrond voor het matras. De Auping spiraalbodems behoren al decennia lang tot de beste spiraalbodems die er zijn. Daarom hebben wij gekozen voor de spiraalbodems van Auping.
Spiraalbodem
Schotelbodem

Schotelbodem

Een schotelbodem zorgt voor een comfortabele slaapervaring. De ondersteuning gebeurt in 3 dimensies. De schotels reageren direct op iedere slaapbeweging en passen zich razendsnel aan het lichaam aan. Door de zeer verende werking geeft deze bodem veel luxe en comfort.

Plan een persoonlijke afspraak in onze showroom

ONTVANG PERSOONLIJK ADVIES EN LAAT JE INSPIREREN