Bedden

Boxsprings, ledikanten & designbedden

Wij hebben een uitgebreide collectie bedden. Door de vele diverse merken en mogelijkheden vindt je bij ons altijd het perfecte bed. Met ons team van deskundige adviseurs helpen wij je met het samenstellen van het juiste bed. Jij kiest het design en uitstraling en wij zorgen ervoor dat je met de juiste ondersteuning ’s-morgens fit opstaat en uitgerust aan de dag kunt beginnen.
Boxsprings

Boxsprings

Een boxspring is momenteel een veel gekozen bedbodem. Met een uitgebreide keuze van diverse hoofdborden, stoffen en kleuren kan een boxspring zorgen voor een mooi plaatje in uw slaapkamer. Met het juiste matras en/of topper zorgt een boxspring voor een perfect slaapcomfort.

Ledikanten

Ben je op zoek naar een nieuw ledikant? Zowel voor landelijke, klassieke als moderne slaapkamers vind je een bijpassend bed. Bovendien heb je ook keuze uit heel wat verschillende uitvoeringen en afmetingen. Zo hebben we zowel eenpersoonsbedden als twijfelaars en tweepersoonsbedden. 
Ledikanten
Designbedden

Designbedden

Nachtkust biedt je de mogelijkheid om je eigen bed samenstellen. Door alle verschillende stijlen en slaapcomfort creëer je zelf het ideale bed.  Je kiest zelf je afmeting. Bijvoorbeeld 180x200 of toch liever 180x210. Kies voor gestoffeerd of hout. Voor een hoge of lage instap. Je kunt je nieuwe bed dus samenstellen, helemaal naar jouw wensen.

Plan een persoonlijke afspraak in onze showroom

ONTVANG PERSOONLIJK ADVIES EN LAAT JE INSPIREREN