Hoofdkussens

Dons, Synthetisch en Latex kussen

De specialist in hoofdkussens voor Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk, Rijnsburg en de Bollenstreek. Goed slapen en uitgerust wakker worden is niet alleen een zaak van een goed matras. Ook is je hoofdkussen heel belangrijk. Ben je een zij-, rug - of buikslaper? Heb je extra nekondersteuning nodig? Transpireer je 's nachts veel? Wil je een zacht of juist wat steviger kussen? Deze en andere antwoorden op deze vragen zorgen ervoor dat je een kussen koopt, wat het beste bij je past. 

Donzen kussen

Donzen kussen

Een hoofdkussen gevuld met dons is heerlijk zacht en goed ademend dat zich perfect kan aanpassen. Door de verhouding dons en veren aan te passen, krijg je een steviger of een zachter kussen. In onze collectie vindt je groot aantal donzen kussens, waardoor je verzekerd bent van een heerlijke nachtrust.

Synthetisch kussen

Een synthetisch hoofdkussen van Nachtkust is gevuld met de beste en synthetische materialen die er zijn. De vulling van een synthetisch kussen is erg belangrijk. Hierdoor kun je de vorm, hardheid en hoogte van je kussen aanpassen. Voor een goede ondersteuning en nachtrust is dit van belang.
Synthetisch kussen
Latex kussen

Latex kussen

Een latex hoofdkussen is verkrijgbaar in de verschillende hoogtes en hardheden, zodat je altijd de juiste pasvorm vindt. Door de veerkracht is geweldig ondersteunend en lig je altijd comfortabel in de juiste houding. Heb je last van huisstofmijt of andere allergieën? Dan is dit kussen een verstandige keuze

Plan een persoonlijke afspraak in onze showroom

ONTVANG PERSOONLIJK ADVIES EN LAAT JE INSPIREREN