Matrassen

Koudschuim, Pocketvering & Latex

Er zijn veel verschillende soorten matrassen. Deze kunnen we onderverdelen in vier soorten; schuim matrassen, latex matrassen, pocketveer matrassen en bonellveer matrassen. Alle type matrassen hebben hun eigen voordelen, een bonellveer matras is voordeliger geprijsd. Latex matrassen kenmerken zich een uitstekende veerkracht en zijn daardoor soepel vormend. Pocketveer en koud schuim matrassen hebben als eigenschap dat zij uitstekend ventileren. In onze showroom hebben we een groot aantal matrassen liggen, deze kunt u zonder afspraak komen proberen! Matrassen zijn het belangrijkste onderdeel van uw bed. Wij geven u daar dan ook graag een goed advies over. 

 

Kies voor een matras waarbij je rug de juiste ondersteuning krijgt en schouders en heupen de ruimte krijgen die je nodig hebt. Als slaapspecialist zorgen wij voor een matras dat perfect bij jouw lichaam past.

Pocketvering matras

Pocketvering matras

Dit is het meest verkochte matras. Door zijn honderden tonvormige stalenveertjes, die zijn ingepakt in aparte zakjes krijg je een goed ventilerend, soepel en buigzaam matras. De verschillende afdeklagen kies je zelf op basis je lichaam. Denk aan transpiratie, drukverlaging of lichamelijke aandoeningen; zoals nek en/of  of rugklachten.

 

 

Latex matras

Een latex kern heeft netwerk van ventilatiekanalen, die zorgen voor een goede vochtregulatie. Latex heeft een hoog ligcomfort en is bovendien veerkrachtig, wat ervoor zorgt dat je makkelijk kunt draaien en keren in het matras. Door hun soepelheid zijn latex matrassen ook prima geschikt voor iedere verstelbare bedbodem.
Latex matras
Traagschuim matras

Traagschuim matras

Dit matras wordt ook wel NASA schuim, of visco genoemd. Het merk Tempur heeft dit schuim ontwikkeld voor in matrassen. Het materiaal past zich helemaal aan je lichaamscontouren en zorgt voor een juiste slaaphouding. Nachtkust voor de druk verlagende matrassen van Mline gekozen.

Koudschuim matras

Een matras van koudschuim heeft een open celstructuur waardoor het een hele goede ventilatie biedt. Het biedt het lichaam een stevige en perfecte ondersteuning en heeft een lange levensduur. Koudschuim word ook wel een HR schuim genoemd. Dit is de afkorting voor High Resilience (hoge veerkracht). Een matras van koudschuim is enorm veerkrachtig en heeft vaak een stevig legcomfort.

Koudschuim matras

Plan een persoonlijke afspraak in onze showroom

ONTVANG PERSOONLIJK ADVIES EN LAAT JE INSPIREREN