Topmatrassen

Koudschuim, Pocketvering & Latex toppers

Koudschuim toppers

Koudschuim toppers

Een topmatras van koudschuim, ook wel HR-schuim genoemd (High Resilience), Dit betekent hoge veerkracht. Koudschuim is anti-allergisch, reukloos en heeft een open celstructuur. Door de open structuur kan het transpiratievocht uitstekend afvoeren.

Pocketvering toppers

Een topmatras met mini pocketveren heeft net als pocketveer matras een kern van kleine pocketveren. Dit type topmatras kan zich onafhankelijk aanpassen aan de druk die erop het lichaam wordt uitgeoefend en krijg je een actieve ondersteuning. De soepelheid van de topper wordt bepaald door de veerkracht van de veren en door de afdeklagen. Veelal zijn dit natuurlijke materialen.
Pocketvering toppers
Traagschuim toppers

Traagschuim toppers

Een topmatras van traagschuim, ook wel visco of NASA schuim genoemd, reageert op de lichaamswarmte en het gewicht. Hierdoor is de ondersteuning van deze matrassen zachter en wordt minder tegendruk op het lichaam ervaren. Traagschuim kan in een koude omgeving hard aanvoelen en in een warme omgeving zacht.

Latex toppers

Bij dit topmatras heeft een kern van natuurlijke en/of synthetische latex. Door de gelijkmatige celstructuur, zorgt latex voor een goede ventilatie. Door de uitstekende veerkracht krijgt je lichaam een goede ondersteuning.
Latex toppers

Plan een persoonlijke afspraak in onze showroom

ONTVANG PERSOONLIJK ADVIES EN LAAT JE INSPIREREN