Onze topmerken uitgelicht

Auping, Serta, Mline, Mérens, Styldecor, Revor En Vilade

Met diverse grote merken in een showroom van ruim 750m2 verdeeld over 2 etages hebben wij altijd wel een bed dat past bij uw slaapwensen. Ben je op zoek naar een boxspring met een hoofdbord op maat, luxe stoffering of een speciale kleur? Of toch liever een klassiek bed-model of ledikant. Laat je inspireren en kom bij ons langs of maak een afspraak met 1 van onze slaap-adviseurs.

Styldecor

Styldecor

Als je speciale eisen stelt aan je slaapcomfort, is het heerlijk thuiskomen bij Styldecor. Bij Styldecor besteden ze alle tijd en aandacht aan het maken van je bed. 
Ontdek de collectie van Styldecor
Revor bedding

Revor bedding

Omdat slapen essentieel is voor de levenskwaliteit, zet Revor alles in het werk om je nachtrust te optimaliseren. Meer dan 40 jaar vakmanschap, continu product-onderzoek én het gebruik van hoogwaardige materialen, zorgen voor gezonde, kwalitatieve slaapsystemen.

Ontdek de collectie van Revor bedding
Serta

Serta

Nachtkust is de Serta dealer in de regio Noordwijk, Katwijk, Rijnsburg en de Bollenstreek. Dit is een van grootste merken ter wereld heeft ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaap systemen met een lange levensduur.
Ontdek de collectie van Serta
Auping

Auping

Van dit puur Nederlandse beddenmerk, dat ook nog eens duurzaam produceert zijn wij select dealer voor: Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk, Rijnsburg en de Bollenstreek.  

Ontdek de collectie van Auping
Mline

Mline

Met Mline slaapsystemen en matrassen, kies je voor kwaliteit.  Op de Mline Slow Motion matrassen krijg je 10 jaar garantie en 100 dagen omruilgarantie.

Ontdek de collectie van Mline
Mérens

Mérens

Het was eeuwenlang de normaalste zaak van de wereld; slapen op een matras dat gemaakt is van natuurlijke materialen. Gelukkig is het oude ambacht van matrassenmaker niet verloren gegaan.

Ontdek de collectie van Mérens
Vilade

Vilade

Vilade is de huiscollectie van Nachtkust slaapcomfort. Kwalitatieve en mooie boxsprings voor een goede prijs. 

Ontdek de collectie van Vilade

Al onze merken

Plan een persoonlijke afspraak in onze showroom

Hier kan een sub-headline komen