Auping

Auping met Liefde 

Auping

Van dit puur Nederlandse beddenmerk, dat ook nog eens duurzaam produceert zijn wij select dealer voor: Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk, Rijnsburg en de Bollenstreek.

Auping heeft mooie bed modellen zoals; Auronde, Essential, Original en Match. De Auping Auronde is een tijdloze design klassieker, die al meer dan 40 jaar bestaat en ontworpen is door Frans de la Haye. De Auronde is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Ook kun je kiezen voor een deelbare variant. De Essential is het eerste bed dat 100% cradle to cradle is gecertificeerd.

Strak en modern design gaan hand in hand met duurzaamheid. Heb je liever een bed met een spiraalbodem als perfecte basis, dan is De Original de beste keuze voor jou. Dit model heeft een strak en minimalistisch ontwerp. De Auping Match heeft een strakke ronde omranding met sierlijke poten. De Match is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen; in Aluminium en Wood. Je kunt kiezen uit 2 verschillende hoofdborden. Je kunt kiezen voor het rechte "Straight" hoofdbord en de iets gebogen "Curved". Ook dit bed is vervaardigt van duurzaam materiaal en is 100% recyclebaar.

Ook zijn meer dan 50% van de gebruikte materialen weer herbruikbaar. Auping pocketvering matrassen Auping heeft een grote collectie die bestaat uit de volgende matrassen: Inizio, Adagio, Cresto, Maestro en Vivo. Alle Auping matrassen zijn verkrijbaar in de uitvoeringen: soft, medium, firm en extra firm. Bij Auping dealer Nachtkust gaan we samen met u op zoek naar het Auping matras dat u de beste ondersteuning en het beste slaapcomfort geeft.

Onze slaapadviseurs zullen u helpen bij het testen van de Auping matrassen en het vaststellen van de verschillen tussen de matrassen. Door goed onderzoek vinden we zo het Auping matras dat het beste bij u past. Daarnaast geeft Auping je 90 dagen omruilgarantie op je matrassen en toppers Auping Boxspring bedden De Original en Criade boxspring kun je helemaal zelf samen naar jouw wens. Je hebt keuze uit vele stoffen en hoofdborden. Ook zijn er diverse voetborden beschikbaar. Het eigentijdse ontwerp met de spiraalbodem als basis geeft een uitstekend comfort.

De boxsprings van Auping zijn naar keuze leverbaar met gestoffeerde matrassen en comforttoppers en met niet gestoffeerde matrassen.

 

 

Plan een persoonlijke afspraak in onze showroom

Hier kan een sub-headline komen