Formesse

Bella Donna, de koningin onder de hoeslakens

Formesse

Dit bekende merk, afkomstig uit Duitsland verwerkt uitsluitend de hoogste kwaliteit katoen in haar hoeslakens. Door toepassing van Aloë Vera en zijdeproteïne in de Bella Donna hoeslakens is dit hoeslaken zeer soepel, pillingvrij en voelt het superzacht aan. In de onderdraad is 3% elastan toegevoegd waardoor een perfecte pasvorm ontstaat.

Door het elastan krijg je heb je een grote elasticiteit en blijft een Bella Donna hoeslaken altijd mooi strak om uw matras zitten. Als je ’s morgens opstaat ligt het laken nog net zo strak om het matras als de avond ervoor, wanneer je bent gaan slapen. Bella Donna hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek en hebben een hoekhoogte van 40 cm. Voor topmatrassen is er de speciale Bella Donna Piccola. Heb je een heel hoog matras, dan kun je kiezen voor de Bella Donna Alto met een hoekhoogte van 50cm. De Bella Donna hoeslakens zijn verkrijgbaar in 54 kleuren. Eens een Bella Donna, altijd een Bella Donna.

Naast de hoeslakens, heeft Formesse ook innovatieve moltons. Transpireer je veel of ervaar je op een andere manier teveel warmte in bed? De Satinesse Air en Clima moltons zorgen voor de nodige verkoeling en creeren een aangenamer koeler klimaat in bed.

Satinesse Air & Satinesse Air Silver matrasbeschermer

Dit molton met 3D steekstructuur combineert warmtecompensatie, vochtmanagement en drukcompensatie in één product. De Satinesse Air Silver heeft een extra bewerking gehad met zilverionen voor nog meer hygiëne en frisheid

Door de bijzondere 3D-structuur van dit sterke en elastische materiaal zorgen een permanente luchtbuffer en venitlatieopeningen in het ligvlak voor luchtcirculatie ook onder het lichaam. Daardoor wordt een vochtophoping voorkomen en de temperatuur gecompenseerd. De slaapomgeving blijft altijd fris, droog en aangenaam op temperatuur. Zweet en andere vloeistoffen kunnen niet in de hoes komen en worden verdampt door de uitstekende ventilatie. De matras krijgt zo een optimale bescherming.

De ontwikkelde puntelasticiteit van het materiaal verdeelt de druk en zorgt daarmee voor een ligpositie die aan het lichaam is aangepast en die zacht en aangenaam is. Door het lyocell op de bovenkant van de matrasbeschermer ontstaat een aangenaam zacht oppervlak onder het hoeslaken.

Het rekbare 3D-materiaal van het ligvlak werd aangevuld met elastische zijdelen van het hoogwaardige Bella Donna Jersey. Zo vormt Satinesse Air zich net als een hoeslaken perfect en plooivrij om het matras.

In de nieuwe variant Satinesse Air Silver zorgt een speciale zilverionen bewerking voor nog meer hygiëne en frisheid. Het van nature voorkomende element zilver heeft een effectieve werking tegen bacteriën en micro-organismen, ook bij lage wastemperaturen. Zilver wordt al vele jaren gebruikt voor diverse medicinale doeleinden. Bij de speciale behandeling met zilverionen zetten deze zich vast in de ruimte tussen het garens van de beschermer en worden deze door middel van sterke aantrekkingskrachten permanent op het materiaal vastgezet. (De werkzaamheid is ook na 30 wasbeurten met 60°C zelfs nog bijna 100%.)

Bella Donna Clima Molton met Tencel ®

Met het Bella Donna Clima molton heeft u de natuurlijke hygiënebescherming voor matrassen tegen huisstofmijt, bacteriën en geuren dankzij het functionele vezel Tencel®. Voor een aangenaam droog en gezond slaapklimaat. Daarom zorgt het Bella Donna Clima molton voor een uitstekend klimaat met actieve hygiëne. Het natuurlijke cellulosevezel Tencel® absorbeert vocht uitstekend, slaat dit op en geeft het overdag aan de omgeving af. Zo zorgt de matrashoes Bella Donna Clima voor een aangenaam droge en gezonde omgeving in uw slaapkamer en ontneemt de voedingsbodem voor huisstofmijt, bacteriën en geuren. Tencel® wordt gewonnen uit het aangroeiende materiaal hout, is volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen chemische toevoegingmiddelen.

 

 

Plan een persoonlijke afspraak in onze showroom

Hier kan een sub-headline komen