Mérens

DUURZAAM SLAPEN OP EEN NEDERLANDS MATRAS

Mérens

Het was eeuwenlang de normaalste zaak van de wereld; slapen op een matras dat gemaakt is van natuurlijke materialen. Gelukkig is het oude ambacht van matrassenmaker niet verloren gegaan.

Mérens is een Nederlandse fabrikant die veel aandacht besteedt aan duurzame productie. Er wordt gewerkt met zoveel mogelijk Nederlandse leveranciers. Denk hierbij aan; lokaal verbouwde hennep en wol van Texelse schapen. Hiermee wordt ook CO² uitstoot door transport beperkt. Daarnaast gebruikt Mérens biologisch geteelde katoen en is hun productieproces alert op milieubewust handelen. De lange levensduur van deze  Nederlandse kwaliteitsproducten draagt hierdoor ook bij aan meer duurzaamheid

Elk Mérens product is met de hand vervaardigd uit de beste materialen en verkrijgbaar in  elke gewenste maatvoering. Ieder model krijgt daarmee zijn eigen samenstelling en design. Met altijd een fraaie, gedetailleerde afwerking. De (top)matrassen worden gemaakt in een moderne en goed uitgeruste werkplaats die voldoet aan strenge eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Ambachtelijk is voor Mérens heel iets anders dan ouderwets. Dit betekent dat de individuele kwaliteiten van hun vakmensen doorslaggevend zijn en elk matras met de hand gemaakt wordt. Ieder matras draagt duidelijk het stempel van het vakbekwame team. Met hun jarenlange ervaring zijn zij experts in slaapcomfort.

Een vlakke of electrisch verstelbare boxspring van dit Nederlandse merk is van de allerbeste kwaliteit. Je kunt jouw boxspring helemaal naar eigen wens samenstellen. Je hebt keuze uit 6 verschillende matrassen, 3 verschillende topmatrassen en 6 uitstekend luxe afgewerkte hoofdborden. Alle producten zijn mooi gestoffeerd met oog voor detail. Een bed van Mérens is dan ook een aanwinst voor iedere slaapkamer.

Het geloof in de kwaliteit van deze producten zie je terug in de garantievoorwaarden. Zo heb je maar liefst 25 jaar garantie op veer- en constructiebreuk en elk Mérens bed wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

 

 

Plan een persoonlijke afspraak in onze showroom

Hier kan een sub-headline komen