Mline

M line, Sleep well. Move Better

Mline

Met Mline slaapsystemen en matrassen, kies je voor kwaliteit. Op de Mline Slow Motion matrassen krijg je 10 jaar garantie en 100 dagen omruilgarantie.

M Line Cool Motion matrassen zijn voorzien van een uniek drukverlagend materiaal welke zich helemaal aanpast aan uw lichaam. Hierdoor zorgen de Slow Motion matrassen voor een perfecte ergonomische ondersteuning en een betere bloedsomloop tijdens het slapen. Deze matrassen hebben een uitstekende ventilatie.

Tijdens je slaap kun je op een Mline matras eenvoudig draaien. Een boxspring van Mline kan je geheel naar eigen wens samenstellen Er is veelvoud aan stoffen, accessoires en opties. Je kunt kiezen voor een vlakke of electrisch verstelbare boxspring. De Multi Motion bedbodem biedt een geweldige ondersteuning voor ieder type matras. Deze basis kan ook worden aangeschaft voor in een bestaand ledikant.

Deze bodem is opgebouwd uit een basis van verende latten, met daar bovenop een laag van mini-pocketveren. Deze hybride opbouw zorgt voor de beste ondersteuning en ventilatie.

 

 

Plan een persoonlijke afspraak in onze showroom

Hier kan een sub-headline komen