Revor bedding

Slaapcomfort van de hoogste kwaliteit

Revor bedding

Omdat slapen essentieel is voor de levenskwaliteit, zet Revor alles in het werk om je nachtrust te optimaliseren. Meer dan 40 jaar vakmanschap, continu product-onderzoek én het gebruik van hoogwaardige materialen, zorgen voor gezonde, kwalitatieve slaapsystemen.

Het aanbod Revor bedden, boxsprings, matrassen, lattenbodems, kussens en dekbedden is van de beste kwaliteit. Zo kan je meer van het leven genieten. Wie meer in de nacht stopt, haalt meer uit de dag. Want tijdens het slapen herstellen onze cellen tot 20% beter, herstelt het spierweefsel zich en vult de energievoorraad zich weer aan.

Slapen maakt fit, bevordert de creativiteit en verhoogt de weerstand. Of m.a.w. slapen is essentieel voor de kwaliteit van het leven, dat hebben ze bij Revor goed begrepen. Revor Bedding staat echter niet enkel symbool voor competitief ondernemerschap, maar draagt ook maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Revor wil met bijzondere aandacht voor mens, milieu en maatschappij een duurzame indruk nalaten.

 

 

Plan een persoonlijke afspraak in onze showroom

Hier kan een sub-headline komen