Serta

Al decennia hofleverancier van meer 4000 premium hotels wereldwijd

Serta

Nachtkust is de Serta dealer in de regio Noordwijk, Katwijk, Rijnsburg en de Bollenstreek. Dit is een van grootste merken ter wereld heeft ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaap systemen met een lange levensduur. Het gebruik van duurzame materialen staat garant voor kwaliteit, met aandacht voor mens en milieu. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxe uitstraling. Een overdaad aan luxe en comfort is wat er voor u overblijft.

Binnen de slaapwereld is Serta, een van oorsprong Amerikaanse merk, een opvallende verschijning. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust voor het comfort en de uitstraling van Serta. Nu kunt u dus ook genieten van een echte Serta boxspring in uw eigen slaapkamer. 

De matrassen zijn voorzien van pocketvering en gepatenteerde Serta-Miracoil veren. Een veren pakket dat uit één draad is gefabriceerd en zeer aangenaam over komt. Super comfortabele afdeklagen zoals koudschuim, latex, visco en gelfoam in combinatie met kasjmir, wol en zijde zorgen voor een ultiem slaapcomfort.

 

 

Plan een persoonlijke afspraak in onze showroom

Hier kan een sub-headline komen