Silvana Support hoofdkussens 

Geen bijzaak maar een hoofdzaak

Silvana Support hoofdkussens 

Silvana Support is al ruim 30 jaar het beste nek ondersteunende hoofdkussen. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jouw nek en hoofd perfect te ondersteunen. De kussens zijn verkrijgbaar in zes verschillende uitvoeringen. Van extra zacht tot extra stevig. Ook is het Silvana Support kussen verkrijgbaar in een smaller model. Ideaal voor als je wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed. Slaap je op je rug, zij of ben je een buikslaper? Er is altijd een Silvana Support hoofdkussen wat bij je past!

De tijk van het kussen is voorzien van een speciale Aegis® behandeling. Hierdoor is een   Silvana kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijt werend. De nek uitsparing in het Silvana Support hoofdkussen, zorgt ervoor dat je schouders perfect aansluiten op het kussen. Hierdoor lig je altijd in de meest ontspanning lighouding. Alle neksteunen zijn gemaakt van Vita-talalay latex. Deze zijn ook los verkrijgbaar in de winkel.

De groene Larimar is de stevigste en dikste variant. Deze kies je wanneer je op een stevig matras slaapt of een wat groter van postuur bent. Het kussen is gevuld met vita-talalay latex-sticks. De sticks zijn van hoogwaardige kwaliteit en goed ventilerend. Vita talalay latex heeft uitstekende eigenschappen qua duurzaamheid, soepelheid en vochtregulatie 

De gele Cristal is de op één na stevigste variant. Deze is uitermate geschikt wanneer je op een stevig matras slaapt en of groter van postuur bent. Ook dit kussen is gevuld met Vita Talalay latex sticks en gemixt met Comforel. Comforel is een geweldige synthetische vulling die het hoofdkussen zacht en veerkrachtig maakt. Dit kussen geeft stevigheid en een goede ondersteuning.

De blauwe Fluorine is een beetje stevig. Deze is daarmee uitermate geschikt voor als je op een medium matras slaapt en normaal van postuur bent. Het kussen is gevuld met Comforel & Nature Bamboo. Deze combinatie met Nature Bamboo maakt het hoofdkussen nog beter ventilerend en vochtregulerend.

De paarse Emerald is beetje zacht. Het kussen is daarmee uitermate geschikt voor het gebruik op een normaal matras en wat kleiner van postuur bent. Het kussen is gevuld met Comforel Supreme. Comforel Supreme is een hoogwaardig synthetisch vezelbolletje, dat zich gemakkelijk laat opschudden. Deze vulling is door middel van de ritssluiting eenvoudig te doseren. 

De oranje Saphir is de op één na zachtste variant. Het kussen is erg geschikt voor het gebruik op een soft of medium matras en wat kleiner van postuur bent. Het kussen is gevuld met Comforel Fresh & Tencel. Door de toevoeging van Tencel® is het kussen goed vocht- en temperatuur regulerend. Door middel van een ritssluiting is de dikte van het kussen eenvoudig aan te passen..

De rode Grenat is de zachtste en dunste variant. Dit kussen is geschikt voor als je op een soft matras of waterbed slaapt en wat kleiner van postuur bent. Ook is de Grenat een goede keuze voor een buikslaper. Deze slaaphouding kan wel zorgen spanning op de nekwervels en nekklachten als je opstaat. De drie vakken van de Grenat zijn gevuld met Comforel Soft. Dit zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. 

Proefslapen en omruilen

Wij weten als geen ander hoe lastig het is om een keuze te maken uit de vele hoofdkussens. Een nieuw kussen is altijd wennen. Daarom kun je bij ons een testkussen meenemen. Je kunt het hoofdkussen dan een aantal nachten testen. Bevalt het kussen, dan kom je terug en krijg je een nieuw exemplaar. Zo niet, dan kijken welk kussen dan wel geschikt is voor jou.  

 

 

Plan een persoonlijke afspraak in onze showroom

Hier kan een sub-headline komen