Styldecor

Handmade Luxury Beds.

Styldecor

Als je speciale eisen stelt aan je slaapcomfort, is het heerlijk thuiskomen bij Styldecor. Bij Styldecor besteden ze alle tijd en aandacht aan het maken van je bed. Zowel wat comfort als wat vormgeving betreft. Bovendien zijn alle gebruikte materialen van uitmuntende kwaliteit; Het hout, de stoffen, de veren… Styldecor combineert luxebedden met hoogtechnologische matrassen. Elke bedcombinatie wordt volledig met de hand gemaakt. De schoonheid van een Styldecor bed zit ‘m in de details!

Daarom wordt elk Styldecor bed keer op keer met de hand gemaakt door de beste vaklui met jarenlange ervaring. De textuur en de kleur van de stoffering geven uw bed dat persoonlijke karakter. Styldecor heeft een gamma aan luxe stoffen. In zowel eigentijdse kleuren als klassiekere tinten. Ook kunnen zij uw bed stofferen met een stof die u zélf aanlevert.  Zo kan u uw bed volledig op uw slaapkamer afstemmen en genieten van een unieke boxspring! Bij Styldecor gebruiken we enkel de allerbeste materialen. De grondstoffen worden zorgvuldig uitgekozen op basis van kwaliteit en levensduur. In de kern van de boxsprings worden pocketveren gebruikt en deze worden afgedekt met een 3D spiegel met geïntegreerde anti-slip voor een optimale ventilatie van uw bed. Enkel zo kunnen we u een bed aanbieden voor het leven!

Een Styldecor matras wordt gemaakt van hoogwaardige en technologische materialen van vandaag. De combinatie van een Styldecor boxspring en matras biedt je een perfecte ergonomie. Dag na dag. Niets is zo bepalend voor uw ligcomfort als uw matras. Daarom stoppen we veel energie in het zoeken naar nieuwe technologieën en toepassingen om dat ultieme slaapcomfort te bereiken. De matrassen van Styldecor bezorgen u een zalig contact en zorgen voor een progressieve ondersteuning. Het zijn stuk voor stuk ‘pareltjes’ aan de buitenkant dat je haast zou vergeten hoe innovatief de binnenkant wel is…

 

 

 

Plan een persoonlijke afspraak in onze showroom

Hier kan een sub-headline komen